Tapetnyheter februari – 2021

Ingen vet riktigt än hur detta år kommer att bli och vi hoppas innerligt att det kan återgå något mer till det normala. Något som är en hjälp på vägen är i alla fall att våren är på väg. Hur klyschigt det än kan låta så är det ett faktum att ljuset, värmen, vårfåglarnas vackra sång och naturens spröda grönska lyfter ett vintertungt sinne. Trots osäkerheten kring allt så vet vi däremot riktigt säkert att det även kommer nya vackra tapeter som precis liksom våren fyller ditt sinne med ljus och glädje. Och precis som våren gör världen lite mer välkomnande så gör tapeterna ditt hem till en ombonad och trevlig plats att känna sig hemma på.

I början av februari lanserar vi två tapetnyheter – Sunnanö och Grand Safari. Redan nu kan du beställa tapetprover av Sunnanö i vår A4-shop.

Sunnanö – Med Evert Taubs visa ”Dansen på Sunnanö” och denna vackra plats i tanken har vår designer Björn Nilsson gjort en alldeles egen tolkning som mynnat ut i fem fantastiska tapetmönster. Blomstrande mönster influerade av trakten som skapar en ombonad känsla i hemmet och som sprider glädje med sina ljuvliga färgställningar.

Grand Safari – I tapetkollektionen Grand Safari har inspiration från djurens rike använts för att skapa taktila mönster. Med djungeln i tanken har leoparden, pytonormen och pantern fått stå modell. Från savannens slätter har inspirationen hämtats från zebrans ränder och buffelns läderaktiga hud. Nyanserna är moderna men tidlösa, från Saharas sand till präriegrönt, elefantgrått till oas-blått, mamba svart till solkysst rosa himmel och ökenrött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec