TAPETNYHETER JANUARI – 2020

Nu går vi in i ett nytt år och i samband med det en härlig vår till mötes! Medan vi väntar på varmare och ljusare tider, så passa på at förnya väggarna där hemma! 2 nya tapetkollektioner är på G – Passion och Olivia.

Kollektionerna Passion och Olivia lanseras i slutet av vecka 4 i butik och på midbec.se!

Passion – Natur och växter är något vi alla älskar, om det så är på en solig veranda i ett svenskt sekelskifteshus fyllt av vackra pelargoner eller i en lummig grön park i södra Spanien där solen sipprar genom löven och bildar vackra skuggor.

Kollektionen PASSION är designad med mina olika upplevelser i naturen som inspiration. Färgerna är hämtade från naturen och är antingen dovt dimmiga pasteller eller lite klarare som rött, blått och terrakotta, allt för att du skall finna ro i ditt hem.

 

Olivia – Tapetkollektionen Olivia delar med sig av sin vår-feeling. I OLIVIA finner du mönster med härlig prunkande växtlighet i både stort och smått. Dessa glada mönster möter kollektionens harmoniska enfärgade tapeter. Färgerna är lugna och går i nordiska nyanser.

 

Ta in naturen i ditt hem!

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
[email protected]
[email protected]

Copyright © 2021 Midbec