Gronhaga_nyhet_midbectapeter

Tapetnyheter juni – 2021

Vi skrev tidigare i vårens Tapetnyheter om sköra knoppar och längtan om solens värmande strålar och NU har solens värmande strålar äntligen kommit, som bidragit till att knopparna har slagit ut i full blom! Blomsterlycka och sköna färger i naturen! För över lyckan och färgerna på dina väggar genom att välja tapeter ur sommarens kommande kollektioner!

Den 18:e juni lanseras de nya tapetkollektionerna GRÖNHAGA och COLOR STORIES i butik och på midbectapeter.se

 

Grönhaga – Kollektionen Grönhaga innehåller många olika kapitel med berättelser om små och stora äventyr för hela familjen. En mönstrad tapet på väggarna kan hjälpa fantasin att ta utflykter både som dagdrömmar och som fascinerande historier.

Bläddra in denna samling och välj vilka historier dina väggar ska berätta för dig i ditt hem.

 

Color Stories – Color Stories är en efterlängtad kollektion med tapeter som går i Nordens lugna, harmoniska färgpalett. Varje färg har sin egen historia; baserad på naturen, baserad på musik, baserad på platser eller på mat. Alla saker i livet vi tycker om. Color Stories är inspirerad av känslor vi har från människor vi har träffat, maten vi har smakat, de platser vi har besökt och saker vi har hört. Färger väcker känslor. Välj minnet eller känslorna du älskar och välj den tapet som passar in!

 

Kommentarer (3)

 • Den gröna med rosa blommor skulle bli sååå fin i vår hall och lyfta fram de nyklassicistiska trädetaljerna. Kolla gärna in hallen på @bjorkagarden 😊

 • Hei
  Veldig fine farger
  Kan dere sende meg tapetprøver
  Takk på forhånd
  Adresse
  Piotr Cabaj
  Bratthaugråsa 7A
  6030 Langevåg
  Norge
  Hilsen
  Piotr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec