Tapetnyheter Maj – 2017

Oj oj oj, vilket härligt väder de första dagarna i maj bjuder på! Det är nästan så att man har glömt hur härligt det är när ljumna vindar och varma solstrålar träffar våra vinterbleka kinder. Och lika trevlig som vårsolen är för kinderna, lika trevliga är vårens tapetnyheter för väggarna! Vi lanserar de tre nya kollektionerna Fab, Florens och Flair i butik och på midbec.se.

Fab – Tapetkollektionen FAB är bara helt fabulous! Kollektionens förtjusande mönster är inspirerad av modehuvudstaden Paris flärd och glamour. Chica motiv som retrokameror, spetsmönster, söta parfymflaskor och trendiga polaroidbilder med vintage-look utgör några av kollektionens tapetmönster. Se hela kollektionen här och läs mer om den på vår blogg här.

Florens – I tapetkollektionen Florens möter romantiska motiv breda ränder och fina enfärgade tapeter med linneyta. Pampiga blommönster i vackra kulörer, söta fåglar och fjärilar som tittar fram bland blommor och blad och vacker sirlig skrivstilstext finns både i lugna sobra nyanser och mer färgstarka kulörer. Se hela kollektionen här.

Flar – I tapetkollektionen Flair mixas botaniska mönster som blad och blommor med enfärgade tapeter med olika typer av ytstrukturer. Kollektionens färgskala går i jordnära sobra nyanser. Se hela kollektionen här.

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec