Tapetnyheter – november 2016

November & vintertid- det blir kallare och det blir mörkare. Lite mysigt i ena stunden vid tanken på rykande tekoppar, levande ljus och varma filtar. Lite jobbigt i andra stunden vid tanken på blåsiga, regniga och mörka novemberkvällar. Men vinterkvällarna behöver inte bli så mörka och grå om du omger dig med tapeter som piggar upp! Tänk att få kliva in i ett hem fullt av fantastiska tapeter, efter att ha brottats med ett ut-och-invänt paraply medan regnet piskar i ansiktet och kylan tränger in genom ytterkläderna…!

Den 4 november lanserar vi två nya tapetkollektioner, Rialto och College, i butik och på midbec.se.

Rialto – I tapetkollektionen Rialto rör vi oss genom årets olika årstider. Kollektionens botaniska mönster fångar charmen, magin och nyanserna i varje årstid där vackra magnolior, slingrande blomrankor och rofyllda trädmotiv utgör kollektionens tapetmönster. Färgpaletten går från milda ljusa pastelltoner till mer dova, djupa kulörer.

College – Ready, steady, go! Med tapetkollektionen College förflyttas du till den amerikanska college världen. Klassiska old-school mönster mixas med cool tapetdesign och det är enkelt att få till ett sportigt rum med vintage-känsla! Se lite mer av College här!

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
[email protected]
[email protected]

Copyright © 2021 Midbec