Tapetnyheter November – 2017

Nu är det dags för fler fina höstnyheter på tapetfronten! Och det är väl ändå tur att när löven faller till marken för denna gång så sitter tapeterna kvar på våra väggar och lyser upp i höstmörkret. De sveper in oss in en hemtrevlig ombonad miljö där vi kan mysa och skratta med familj och vänner när hösten är som mörkast och kallast.

Den 27 oktober lanserar vi kollektionerna Mustique, Effekt och Margaux i butik och på midbec.se.

Mustique – Tapetkollektionen Mustique är inspirerade av 20- och 30-talets flärdfulla glansdagar. Kollektionens eleganta tapetmönster i art déco-stil i mjuka gröna, blå och beiga toner ger väggarna en exklusiv look. Med vackra palmblad, geometriska former och metallic detaljer skapar du enkelt en lyxig boutiquekänsla i hemmet.

Effekt – Med tapeterna i kollektionen effekt får du ett lugnt och harmoniskt hem. Den dämpade sofistikerade färgskalan med allt från midnattsblått till vintervitt, ger hemmet dess rätta karaktär. Sätt Effekt på hemmets alla fyra väggar eller kombinera med någon av våra mönstrade tapeter. En kollektion som är lätt att älska!

Margaux – I tapetkollektionen Margaux mixas moderna mönster med sofistikerade ytstrukturer. Rosor, cirklar, batik och grafiska former kombineras enkelt med kollektionens fina enfärgade tapeter i jordnära nyanser av aqua, blå, beige och mullvad.

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
[email protected]
[email protected]

Copyright © 2021 Midbec