Tapetnyheter – oktober 2016

Oktober! Det är nu det börjar- naturens eget fyrverkeri i skiftande nyanser innan vinterdvalan drar in och skira, spröda löv stilla dansar till marken. Man kanske önskar att man liksom naturen fick gå ner på sparlåga under årets kallare perioder men istället får vi nöja oss med att mysa i hemmet! Därför blir ett trivsamt och ombonat hem extra viktigt, en energigivande plats där vi vill umgås med vänner och familj när höstmörkret sakta sveper in oss i sin famn. Med tapet kan du enkelt få till den trivsamma och mysiga känslan eller förstärka den känsla som ger dig energi i ditt hem!

Den 7 oktober lanserar vi två nya tapetkollektioner, Levande och Allegro, i butik och på midbec.se.

Levande – Kollektionen Levande, är som namnet antyder, en livfull tapetkollektion med grafiska mönster i moderna nyanser! Tapeter med asymmetriska motiv, geometriska former och raka linjer mixas med lekfulla mönster inspirerade av flora och fauna. En modern tapetkollektion som andas retro!

Allegro – Allegro är en behaglig tapetkollektion med en soft nordisk färgskala. Vackra skira bladverk, runda former och eleganta linjer kombineras med fina enfärgade tapeter med textilkänsla. Milda metallic-detaljer ger kollektionens mönster ytterligare en dimension.

 

 

 

 

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec