Klä väggarna i nyanser av grönt

Grönt är verkligen skönt! Färgen ger ett lugnande intryck men är också uppfriskande vilket ger en bra balans. Den bidrar till positivitet samtidigt som den för tankarna till naturen. Den sägs även ha en förmåga att minska stressen. Ge väggarna en härlig touch av grönt och det bästa är att gröna väggar passar i hemmets alla rum.

En härlig touch av grönt

Att varje dag vakna och somna till en härlig grönska ger dig en bra start på dagen och en god nattssömn. Här kan du lätt slappna av och sova i lugn och ro. Rummet ska fungera som en lugn oas i den händelserika vardagen. Med gröna blad och ljusrosa blommor på väggarna får du garanterat ett ombonat sovrum.

Klä väggarna i grönt Sovrum
Ge hallen ett extra välkomnande för dig och gästerna! Hallen är ett perfekt utrymme att våga lite mer. Med vackra stora gröna blad på hallens alla väggar kan dagen börja och sluta aningen bättre. Komplettera med naturnära material och gröna växter för att förstärka och få en bättre helhet.

Klä väggarna i nyanser av grönt hall
Vågar du dig inte riktigt på de stormönstrade tapeterna så fungerar en småmönstrad lika bra. Den kan nästan se enfärgad ut på långt håll och blir lätt för ögat att acceptera. Rummet känns luftigt och blir fort gemytligt och tryggt.

klä väggarna i grönt Anna

 

 

//Rebecca
rebecca@midbec.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec